Saturday, June 28, 2014

All I need for summer is PINK! Part 1

Zdravo svima,
Današnja tema je kao što sam naziv govori, o tome da nema leta bez pink boje.:)
Ja kao, može se reći zavisnica pink boje, sam pripremila mali raj sa stvarčicama te boje.

Izdvojila sam neke ružičaste stvarčice, što od šminke, nekih zanimljivih detalja, parfema...




Počeću da pišem o svim stvarčicama od kozmetike, ali ću to u više delova objavljivati, pošto mislim da bi bio predugačak post.
Prvo ću Vam predstaviti moje pink parfemčiće..:)

1       1. MOSCHINO Pink Bouquet
Moj definitivno omiljeni parfem, kako zbog amblaže koja je preslatka, elegantna i naravno pink, sa sve mašnicom, iako mi se ona uvek nekako skine, ali nema veze. Miris je slatkast, romantičan, ženstven, mladalački, jednostavno savršen, iako je možda za nekoga previše jak. Nekako je postao moja amajlija, uvek ga stavim pred bitan događaj i uvek sve dobro prođe..:D Miris na koži traje dugo i ne isparava brzo. Dobila sam ga za Novu godinu u nekom specijalnom izdanju zajedno sa malom torbicom, koja je više kao mali neseser. Kutija mi se jako sviđa, na njoj je napravljeno srce od svetlucavih kao kristala. Moj je u bočici od 100ml.





1       2. ZARA WOMAN 11, Corso Vittorio Emanuele Milano
Ovaj parfem sam dobila za rođendan i divan je! Ima sitne šljokice koje se ne vide na koži (šteta), ali ih je lepo gledati kako se prelivaju u bočici..:D Dolazi u kutiji koja je metalik-roza. Bočica je asimetričnog oblika i veoma modernog izgleda. Miris je slatkast i osvežavajuć. Postojanost parfema na koži je po meni kraća nego kod Moschino-vog, ali je dovoljno postojan. Sve u svemu, veoma dobar parfem za vrele letnje dane.:) Bočica je od 50ml.




1      3. I love... Strawberries & Cream
      Je body spray, o kome sam već pisala, tako da neću dužiti o njemu. On je voćnog mirisa jagode i veoma je sladak i pogodan za leto, trajanje nije dugo, pošto to nije parfem.



1       4. Essence četka za rumenilo
      Jednostavno je obožavam, čim sam je videla, morala sam da je kupim, baš zbog roze boje. Kupila sam je pre godinu dana i idalje je kao nova. Veoma je mekana i zadržava na sebi potrebnu količinu rumenila. Ja je koristim i za rumenila i bronere, ponekad i za kamene pudere. Uvek kažem sebi da moram kupiti još jednu, ali uvek zaboravim.:D Ako tražite četku super kvaliteta, po relativno niskoj ceni onda vam ovu preporučujem. Cena je negde oko 300-400 dinara.


1     5.  Essence studio nails pocket file set, love edition
      I poslednje za danas su preslatke male turpije, koje možete poneti svugde za sobom. Pakovanje je od 6 mini turpija i ima 3 vrste. Kupila sam ih u Pragu, nisam sigurna da li imaju da se kupe ovde. Ali sam vidjala male turpije u Big shopping centru u radnji Home center, u delu gde im stoje organizatori za šminku i u Vulkanu sam isto videla i kupila jedno pakovanje. Ali to nisu essence turpije, ali ima raznih dezena da se kupi.




To bi bilo sve za danas, sledeći put Vam donosim nastavak, gde ću pisati o drugim stvarima sa slike.
Nadam se da Vam se svidjaju neke stvarčice. Da li ste isprobale neke od ovih parfema, turpija ili četku?
xoxo Nađa








4 comments:

  1. Turpije preslatke,gde si ih nasla?
    Lep post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno.:)) Turpije sam kupila kada sam bila na ekskurziji u Pragu, pa smo jedan dan isli u Drezden, pa sam tamo kupila u dm-u. Samo ne znam da li je to bilo kao neko specijalno izdanje..

      Delete
  2. Ja sam oduševljena! Pravi pink rsaj! Želiiiiiim! :)

    ReplyDelete