Friday, June 20, 2014

Kiko

Zdravo svima,
Današnja tema je Kiko, preciznije da kažem Kiko lakovi.
Jednostavno sam morala početi blog pisanjem o Kiko lakovima. Znam da većini predstavlja problem to što se Kiko proizvodi ne mogu naći i u Srbiji, ali svi koji se snadju kako naručivanjem preko neta, kako odlaskom u stranu zemlju ili na neki drugi način, znaju da su njihovi proizvodi izvrsni a cena je još bolja!
Ja sam moje primerke nabavila u Španiji kada sam bila na letovanju i od tada se zaljubila u njih  i sada bilo gde da idem tražim da li u tom mestu ima negde da se kupe. Ponovo sam ih kupila kada sam išla na ekskurziju u Italiju, ali pošto je to Italijanska firma lako sam ih mogla pronaći.
Cena lakova je do 5-6 evra, obični, bez ikakvih efekata su oko 3 evra, dok sam ja moje kupila kada je bilo sniženje 50% tako da su bili 1,5 evra, što je stvarno i više nego jeftino.

Da ne dužim, evo moje kolekcije.:D


Brojevi lakova su (od leva ka desno):
216, 228, 233, 282, 298, 336, 389, 426, 607, 610, 618, 634, 633 i 641.
Iskreno neke nisam nikada koristila, ali zato sam neke kupila duplo u slučaju da se potroše koliko ih često koristim.:D



 Zadnja dva laka su Rock-top, pucajući lakovi, iskreno rečeno ja kada sam ih kupovala nisam obraćala pažnju na to da su pucajući, nego su mi se boje svidele, pa ih nikada nisam koristila sem ovako da ih probam.
Ova tri zadnja laka imaju Sugar Mat efekat, otprilike su kao pesak ili ovde kako navode kao sećer. Veoma mi se sviđaju, ali ih uglavnom koristim kada pravim ombre.

Moji favoriti su: 216, 228 i 389.



Prvi, 216, je nežno roze boje i ima sitne srebrne šljokice. Obožavam ga nositi i tako jednobojnog ali uglavnom uvek stavim preko njega 228 kako bi se šljokice više isticale.
228 ima sitne srebrne šljokice koje se presijavaju na svetlosti, jako je lep i može se staviti preko bilo kojeg laka, nije napadan, pošto su šljokice sitne.
Jedan primer kako ta dva laka idu zajedno:
Podloga na kojoj sam crtala su ta dva laka. Rozi treba naneti 2 puta da bi boja bila skroz ravnomerna i da bi sve pokrila, pošto ja volim da nokti izgledaju kao da imam gel otprilike.

 Broj 389 je neverovatna tirkizna boja koju morate imati! Treba joj možda 2 sloja da bi bila kao što sam uradila na slici.

I još jedan primer je za broj 336, iako mi to nije omiljeni lak, ali mislim da bi vam se mogao dopasti, pošto se i meni jako dopao, ali mi se ne sviđa nekako kako meni stoji ta boja, pa ga ne stavljam tako često. Ove nokte sam radila drugarici.















Nadam se da vam se sviđa moja kolekcija, možete me pitati nešto ako vas zanima, ali takođe bih volela da čujem šta mislite o Kiko lakovima i da li vi imate neke od ovih lakova.
xoxo Nađa

2 comments: