Saturday, June 21, 2014

I love...

Zdravo svima,
Danas sam odlučila da pišem o mojim definitivno omiljenim „I love...“ proizvodima.
Ove proizvode sam prvi put videla u dm-u i privukla me je njihova ambalaža, a zatim i njihov neverovatan miris.:)
Kod nas se mogu naći kupka, piling, mleko za telo i krema za ruke. Cene se kreću od 400 do oko 700 dinara. Ali se često mogu naći u lily-ju ili dm-u na nekim akcijama, tako da mogu biti i jeftiniji.

Ovo su svi proizvodi koje sam kupila.


Neke proizvode sam kupila u Italiji i Pragu u Douglas parfimeriji, gde uglavnom uvek ima neka akcija ako kupiš 3 proizvoda od „I love...“ treći najjeftiniji dobijaš gratis. Pa sam iskoristila tu priliku..:D
Meni omiljeni mirisi što se tiče ovih proizvoda su vanila i jagoda, iako ni ostali nisu ništa manje dobri.


Od vanile i sladoleda imam:
-Mleko za telo koje dolazi u pakovanju od 250ml, sviđa mi se kao što sam rekla miris, ali takođe i tekstura, brzo se upija, ne lepi se, koža ostaje veoma mekana što je najbitnije.
-Kupka sa kuglicama koja je otprilike kao piling, pakovanje je od 200ml, po meni nije baš kao piling, pošto mora biti malo snažnija, nekako je previše blaga da bi bila piling. Ali zato miris je odličan.:D
-Krema za ruke, pakovanje od 75ml, krema je savršena, ostavlja ruke mekanim, bez masnoće i lepljenja, to je nešto što najviše mrzim kod krema za ruke, tako da je ova krema najbolja koju sam koristila.
-Balzam za usta, pakovanje 15ml, odlično hidrira usta, zamerka je što usta izgledaju kao da ste mast na njih namazali, tako da ga ja uglavnom uveče koristim. Nisam najveći ljubitelj balzama u takvom pakovanju, zbog noktiju, uvek mi je nezgodno da ga namažem, ko ima nokte razumeće..:D


Od jagode i krema imam:
-Kupku sa kuglicama, ista je kao i ona sa vanilom.
-Kupku koju sam kupila u Italiji zato što je pakovanje limited edition, preslatko je, sa britanskom zastavom i srcima, pa sam ga morala kupiti. Miris savršen,slatkast, 500ml.
-Body spray,100ml, miris sladak, osvežava kada ga stavite, ne ostaje baš dugo kada ga stavite, tako da mu je to mana.
-Balzam za usta, 4,2g, mogla bih ga pojesti svaki put kada ga stavim, što ne znači da to i ne radim...:DPakovanje je preslatko, ima srce u sredini labela. Mnogo mi se više sviđa nego onaj balzam sa vanilom, kako zbog pakovanja, tako i zbog mirisa i ukusa..:D


Ovo su kupke koje imam, za ovu sa jagodom sam gore napisala. Pakovanje od 6 malih kupki sam isto u Italiji kupila. Tu se nalaze sledeći mirisi: coconut & cream, blueberry & smoothie, lemons & limes, mango& papaya, strawberries & milkshake i raspberry & blackberry. Negde mi je nestao sa jagodom..
Probala sam mango i papaju, kokos i limun i oni su mi najbolji od ovih što imaju u pakovanju.Naravno i jagoda, koju sam spomenula.
Kupka koja ima naziv I love... shimmer & sparkle, nisam još koristila,ali ona ima sitne zlatne šljokice i miris bele čokolade i praline, jako je sladak miris i podseća me na neke kolače, pa se bojim da „slučajno“ ne pojedem tu kupku..:D To je neka kao zimska kolekcija, ne znam da li je i dalje prave.

Koje je Vaše mišljenje o ovim proizvodima i koje ste pojeli..tj. probali do sada?:D
xoxo Nađa



4 comments:

  1. Nisam probala nikad, zamalo da kupim jednom kad sam išla sa drugaricom da kupi puder :D Ali pakovanja su im preslatka skroz i uvek sam htela da probam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moras ih jednom probati, odusevices se! :) Ja od kada sam prvi kupila, nisam nista drugo kupovala, od drugih proizvodjaca..

      Delete
  2. Jaoooooo,od ove marke mi se mnooooogo svidja ona kolekcija sa malinom i kupinom!! :D Bas su super mirisi!! zavidim ti,ja ovde u Srbiji nigde nisam videla ovaj sprej za telo,jel znas mozda koja mu je cena?? :) Hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, obozavam ih, jednostavno su mirisi savrsenii! :) Da, taj sprej sam kupila u Pragu kada sam bila na ekskurziji, bila je neka akcija kada se kupi 3 proizvoda, treci koji se kupi i najjeftiniji je gratis i taj sprej je bio gratis, tako da ja mislim da je bio oko 2 evra, najvise 3, sto me je bas iznenadilo. Mislila sam da ce labelo biti najjeftinije a bio je taj sprej.

      Delete