Saturday, January 2, 2016

Essence Merry Berry

Zdravo svima,
Prvo, želim svima da čestitam Novu godinu i da vam poželim sve najlepše u ovoj 2016. godini! :)
U prazničnom raspoloženju sam odlučila da prvi post ove godine bude upravo o prazničnoj kolekciji Essence "Merry Berry".
Kupila sam par proizvoda iz ove kolekcije, iako mi je bilo teško da izaberem samo par, pošto je kolekcija cela savršena. Ovo su proizvodi koje sam odabrala.

1. Lak za nokte 03 pink & perfect
Savršena zimska boja, bobičasta, nešto između bordo i ljubičaste boje. Sviđa mi se što nije previše tamna boja, nego je baš umerena. Lak dolazi u prekrasnoj bočici i svakako će super izgledati na polici. Poprilično je gust i potreban je jedan sloj da se dobije potpuna pokrivenost. Ja na slici imam dva sloja ovog laka.





2. Top coat I <3 my golden pumps
Ovaj top coat je bezbojan sa malim kao ljuspicama, šljokicama zlatne boje. Bočica je ista kao i kod laka za nokte. Ja sam ga stavila više puta kako bi ceo nokat bio prekriven šljokicama. Jedino što ga je jako teško skinuti, nikada se više nisam namučila da skinem lak u životu. :D Ali sve u svemu zaista lep top coat za one koji vole zlatnu boju i šljokice.




3. Ruž za usne 01 let's the berry-tales begin
Prelepa bobičasta, ljubičasta nijansa ruža me je privukla da baš njega izaberem. Deluje tamnije, ali kada se nanese nije uopšte toliko taman, Potpuna pokrivenost se dobija nakon 2,3 nanošenja ruža. Ne isušuje usta što mi se jako dopada. Dolazi u plastičnom pakovanju, iste boje kao i sam ruž. 




4. Mirišljavi sprej za kosu 01 I love my golden pumps
Ovaj sprej sam odlučila da uzmem pošto mi zaista smeta dim u kosi koji se oseća nakon nekog izlaska. Slatkastog je mirisa sa puno zlatkastih šljokica. Dolazi u plastičnom providnom pakovanju i ima 100ml.



Ovu kolekciju možete naći u DM i Lilly drogerijama.
To je sve što sam kupila iz ove kolekcije. Zaista sam zadovoljna sa svim proizvodima.
Da li ste vi kupile nešto iz ove kolekcije i da li vam se dopada? :)

xoxo Nađa





12 comments:

  1. Kupila sam dva laka iz ove kolekcije i jako mi se sviđaju. Cijela kolekcija ima predivna pakovanja, a to i jest ono što mi se najviše sviđa kod Essencea. Sprej sam probala u dm i miris mu je jako lijep :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koje lakove si uzela? Baš mi je drago da ti se sviđa. :) Meni je baš super cela kolekcija, jedva sam se odlučila za par stvari. :D

      Delete
  2. Ova kolekcija im je predivna, zaista su se potrudili :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se, ovo im je mozda i najbolja kolekcija do sada :) <3

      Delete
  3. Imas odlicne fotke!
    Novi blog, pogledajte
    http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/december-favorites.html

    ReplyDelete
  4. Odlična recenzija, moraću pažljivo da odlučim koje proizvode ću da odaberem iz ove neponovljive kolekcije. Bobičasti ruž i sprej mame, ali kako odoleti tim preslatkim lakovima? Joj :) :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, nadam se da ćeš doneti pravu odluku! :) :) :)

      Delete
  5. Gledala sam lakiće baš danas, na sniženju su u CMu. Al eto, preskočila sam ih. A ruž imam, i kako sam i sama navela na svom blogu, slažem se s tvojim opisom. :) p.s. noktići su ti prelijepi. Xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa! :) Lakići su mi preslatki bili, da sam ih našla na sniženju verovatno bih još neki kupila, ali dobroo :D

      Delete