Wednesday, February 3, 2016

Peachy love nails

Zdravo svima,
Još jedan Dan zaljubljenih je pred nama. Donosim vam ideju za manikir koji je veoma jednostavan i u duhu Dana zaljubljenih, ali takođe i za svaki dan. :)







Za ovaj manikr koristila sam sledeće lakove:

- Eveline 8in1 total action - kao bazu
- Eveline x-treme gel efect - kao top coat


- Flormar nail enamel 370 - njega sam namazala na palac i na mali prst i koristila sam ga za pisanje slova
- China glaze 802 Cleopatra - njega sam namazala na srednji prst


- Essence nauti girl 04 crew first! - njega sam koristila na kažiprstu i domalom prstu, takođe sam ga koristila za ombre na palcu i malom prstu
- Essence love & sound 01 make life a festival - ovaj lak sam koristila za crtanje srca na kažiprstu i domalom prstu i za ombre na palcu i malom prstu.



Ombre sam napravila tako što sam na ceo nokat namazala beli lak, zatim sam suđerom nanela prvo essence nauti girl lak, a onda essence love & sound pri dnu nokta. Tapkala sam sunđerom dok nisam dobila ombre efekat kakav sam želela.
Srca sam napravila pomoću ''tačkalice'', može se koristiti i čačkalica ili igla.

Nadam se da vam se sviđaju ovi noktići! :) 

xoxo Nađa





3 comments:

  1. Prvo da ti pohvalim dizajn bloga, upravo tako sam i ja zamišljala prije par dana svoj no eto...ko prvi djevojci djevojka njegova, jel'? :D I noktići su ti krasni! Primjeti se da si im posvetila dosta vremena. :) Reci mi,koliko dugo ti traje taj essenceove mattić na noktima? Gledala sam ga nedavno, no ipak sam ga ostavila po strani jer sam skeptična po tom pitanju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala na pohvali, skoro sam promenila izgled bloga i baš mi je drago da ti se dopada! :) Sigurna sam da ćeš i ti naći neku super ideju za dizajn bloga! :) Mogu ti reći da mi traje nedelju dana, uopšte se ne oguli, na nekim mestima malo, ali uglavnom se pomera sa rastom nokta. Ne znam da li bi bio isti takav slučaj i da ga koristim bez baze i nadlaka, ali uz ta dva laka se zaista ne pomera.

      Delete
    2. Vjerujem da je većinski do njih. Ništa, prvo kupiti bazu i nadlak pa, kojom srećom s obzurom da je LE kolekcija u pitanju, i ovaj. :) I hvala na lijepim željama, nadam se i ja da će mi uskoro kakav novi dizajn pasti na pamet. :) xx

      Delete