Saturday, October 11, 2014

Sajam kozmetike

Zdravo svima,
Danas sam bila na sajmu kozmetike i donosim vam moje utiske i stvarčice koje sam kupila. J
Bila sam sa najboljom drugaricom, mi smo uglavnom šetale, razgledale i kupovale, nismo išle na prezentacije i seminare, pošto smo htele da nam ostane vremena i za Ušće, ali u svakom slučaju nam je super bilo. Jedino što sam ja malo prehlađena, pa sam onako pola stvari videla pola nisam.. :D
Sajam mi se sam po sebi svideo, ponude izlagača su bile dobre, gužva je i bila i nije.. Kada se setim prošle godine kolika je gužva bila, ove je upola manja bila, prošle godine sam čekala da uđem na sajam jedno pola sata, dok ove godine nisam uopšte čekala.
Najveći utisak je ostavio štand Alexandar cosmetics-a koji je zauzeo jednu trećinu celog sajma, a i ove godine su zaista dobro napravili to što su odvojili nyx kozmetiku na jedan poseban štand i ghd proizvode za kosu, tako da nije bilo preterane gužve.
Tu su takođe i manji štandovi koji su sadržali zaista kvalitetnu ponudu proizvoda, po sniženim cenama.
Na većini štandova su demonstrirali proizvode, prikazivali tehnike nadogradnje i ukrašavanja noktiju i objašnjavali su sve vezano za negu lica i tela.
Ja sam više išla ovako neobavezno da vidim samo šta ima i da kupim neke proizvode, tako da nisam išla na seminare i predavanja, niti sam se posebno zadržavala kod nekih štandova, sem ako nisam kupovala nešto.

Da ne dužim dalje, evo šta sam kupila. J




Lakići za nokte sa tankom četkicom koje obožavam. Ove crne stalno kupujem i pošto ih ja poprilično brzo potrošim kupila sam 3 crna i dva neka svetlo roza za koje nisam ni sigurna da mi se u potpunosti dopadaju, ali pošto je cena bila oko 50 dinara morala sam i njih da kupim. Štand je odmah prvi sa desne strane.



Zebrasta turpija koja dolazi u plastičnom pakovanju. Posebno mi se sviđa to što ima to pakovanje, pa mogu da je stavim u torbu i da ne brinem da se nešto nije uništilo. Kupila sam je u alexandru i koštala je oko 150 dinara.


Šlokice sam kupila na štandu 119 pošto sam dobila račun pa piše, pa da ne objašnjavam gde je.. Cena je 50 dinara po komadu. Retko kada koristim šljokice, ali uvek ih moram na sajmovima kupiti, što baš i nije za pohvalu, ali šta ću. :D



Ove cirkone sam kupila na štandu pored štanda gde sam kupila šljokice, tako da je to verovatno štand 118 ili 120  u zavisnosti sa koje je strane u odnosu na štand 119. Uglavnom, cirkoni upakovani u plastične kutijice su 30 dinara a ovi upakovani u kesice su 10 dinara, što je veoma povoljno.



U alexandru sam kupila i turpije 3 komada za 150 dinara. Pincetu 250 dinara koja je odlična i imam još jednu, ali je ona završila u super lepku pošto sam neke diy stvari pravila, pa mi je za to poslužila, pa sam morala novu kupiti. Tu je i za odvajanje prstiju nešto što je bilo oko 20 dinara. I morala sam kupiti i china glaze lak koji sam dugo gledala, ali nikako ga nisam kupila i evo sada je bila prilika, too yacht to handle, prelepa tirkizna boja.


I najveća investicija je Macadamia četka za kosu, koju sam isto gledala da kupim, ali nikada nisam, pa sam sajam našla kao izgovor za kupovinu. Četka koja kako su mi na sajmu rekli sadrži ulja i svaki put kada prođe kroz kosu ostavlja je nežnu i svilenkastu. Ja sam je probala i zaista se uverila u to, međutim to je samo prvi utisak, moraću još malo da je isprobam i stavim na iskušenje. Cena je bila 2300 dinara.

To je sve što sam na sajmu kupila, zadovoljna sam kupovinom, jedino što me je malo prehlada dotukla, pa nisam baš u najboljem stanju bila, ali sve u svemu bilo je super.
Evo i par slika sa sajma koje su mi ovako bile zanimljive. Naravno i jedan neuspeli selfie. :D









Nakon sajma naravno odmah je usledio ručak i to gde drugde nego u meku. :D



To bi bilo to što se tiče ovogodišnjeg sajma kozmetike, sve u svemu lepo mi je bilo.
Nadam se da vam se svidjaju stvari koje sam kupila.
Da li ste vi išle na sajam ili planirate sutra da odete? Kakvi su vaši utisci?

xoxo Nađa



















2 comments:

  1. Taman da upitan 'Čija si ti mala?' vidim gore Novi Sad. Novi Sad mi izgleda primamljivo. Bolje da neman nikakav ovakav sajam (ovoliko ogroman) blizu mene, ja mislin da bi me srce izdalo oko lakova, a kad bi došla sebi u roku par minut već bi bila u redu za dizanje kredita koliko mi se sve sviđa haha :D Super si stvari kupila! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, novosadsko devojče. :D Lep je Novi Sad, sigurno bi ti se svideo. :) Odakle si ti? Pa nije ovaj sajam u Novom Sadu, pošto da jeste i ja bih bankrotirala, pre 100 godina se ja mislim ovde održavao, ali sada se u Beogradu održava. Jaoo, na sajmu je divnoo, toliko stvari ne znaš šta pre da kupiš ili pogledaš. :)

      Delete