Friday, October 17, 2014

SYOSS akcija

Zravo svima,
Ovaj post već duže vreme odlažem zbog svih obaveza koje su mi se nagomilale, ali evo našla sam malo vremena, pa da počnem. :)
Pre nedelju dana sam bila u dm-u i primetila sam akciju za kupljena 3 SYOSS proizvoda dobije se pegla ili fen kao poklon. Pošto mi je trebao regenerator za kosu, a njihov sam već imala i bio mi je dobar, odlučila sam da iskoristim tu akciju i kupila sam 3 proizvoda i izabrala sam fen kao poklon.
Evo i slika proizvoda sa sastavom i privim utiscima.
* Akcija traje do 31.10.2014. i važi za bilo koja kupljena 3 SYOSS proizvoda.


1. SYOSS FULL HAIR 5 CONDITIONER
Kao što sam napisala, imala sam jedan SYOSS regenerator, to nije bio ovaj, ali pošto nisam bila niti oduševljena tim regeneratorom, ali nisam bila ni razočarana, jednostavno je obavljao to čemu je namenjen, ali bez nekog posebnog utiska, tako da sam ponovo kupila SYOSS regenerator i dala mu drugu šansu.
Ovaj regenerator koji sam kupila dolazi u pakovanju od 500ml i košta nešto manje od 500 dinara, trenutno je sniženje u dm-u, tako da je još jeftiniji. Posle prve upotrebe sam bila oduševljena mirisom kose, koji je trajao dva dana. Lako se raščešljava kosa nakon nanošenja i pošto sadrži keratin neguje kosu. Proizvođač navodi 5 stavki za koje služi ovaj regenerator: 1. Gustina, 2. Primetno veći volumen, 3. Snaga, 4. Protiv opadanja kose, 5. Aktivna stimulacija korena.
Prvi utisak je da mi se miris najviše dopada, ali naravno da bih znala da li mi odgovara moram ga isprobati više puta, pa ću najverovatnje napisati utiske.




2. SYOSS HEAT PROTECT STYLING-SPRAY
Drugi proizvod koji sam kupila je sprej protiv toplote. Pošto nisam imala ni jedan sprej protiv toplote, ovaj mi je dobro došao. Primetila sam da pegla mnogo lakše prelazi preko kose kada nanesem ovaj sprej. Nema nikakav specifičan miris. Jedina stvar koja mi se ne sviđa je pumpica koja ne prska ravnomerno, nego samo na jednom mestu kada prsnem ima previše proizvoda. Proizvod ima 250 ml i cena je isto nešto manje od 500 dinara.




3. SYOSS REPAIR THERAPY SHAMPOO
Šampon sam već kupila zato što nisam znala koji treći proizvod da uzmem, a pošto je u nazivu da je za poboljšanje oštećene kose onda sam odlučila njega da uzmem, pošto mi je kosa poprilično oštećena od prečestog feniranja i peglanja. Sama tekstura šampona mi se ne sviđa previše, nije koncentrovan, pa treba veća količina šampona. Cena je isto oko 500 dinara za 300 ml.




I na kraju evo i poklona koji sam odabrala.




Odabrala sam fen, pošto je baš takav kakav mi treba, mali i savršen za putovanja. Pošto ja imam fen koji je prevelik i zauzme mi uvek pola kofera, ovaj je savršen. Može da se savije i uštedi još više mesta u koferu. :) Jedino što će mi verovatno trebati mnogooo više vremena da sa njim osušim kosu, ali nema veze. :D

Nadam se da vam se sviđa ovaj post. Da li ste vi iskoristile ovu akciju i ako jeste koje ste proizvode kupile? :)

xoxo Nađa




1 comment:

  1. Odličan je post.. Rado bih iskoristila akciju ali nemam para..

    ReplyDelete