Thursday, November 27, 2014

Macarons

Zdravo svima,
Današnji post je posvećen jednim od omiljenih poslastica širom sveta macarons-ima. Ja sam dobila na poklon jedno pakovanje ovih divnih kolačića i naravno lepo ih islikala i našla beauty proizvode koji me podsećaju na ovu poslasticu. Pa da počnem.




1. Bronzing powder by H&M
Ovaj bronzer ima 3 nijanse koje kada se zajedno nanesu daju lepu preplanulu boju. Njega sam skoro dobila i obožavam ga! Pakovanje kao i sam proizvod me podseća na Too Faced rumenilo, koje sam htela da kupim, ali ovo je znatno jeftinija verzija cena je oko 5 evra. Pakovanje je od tvrđeg kartona, što mi se nije baš svidelo, ali sam se pomirila sa tim, zbog nijansi koje su mi savršene. Prva nijansa je CHAMPAGNE ona je najsvetlija i ima ulogu highligtera, druga nijansa je DEEP BRONZE i ona je najtamnija, treća nijansa je BRONZE zajedno sa predhodnom daje efekat preplanulosti i sve tri nijanse imaju sitne zlatkasto, bronzikaste šljokice.





2. Colorful Lashes Mascara by H&M
Ove maskare sam kupila jer me je privuklo pakovanje i to što nemam maskare u boji a ove boje su mi baš onako slatko izgledale. Nikada ih naravno nigde nisam nosila, uvek sam sama sebi govorila da sam ih kupila za neki maskenbal ili tako nešto, ali taj dan nije došao. Tako da uglavnom mi služe za to kada mi je dosadno pa ih po kući tako stavim. :D Ali dobro, sve u svemu ko voli tako nešto ove maskare bi mu se sigurno svidele. Jedna je ljubičasta odnosno boje lavande dok je druga tirkizna.

TIRKIZNA:





LAVANDA:





3.Essence stay all day long lasting eyeshadow
Nijansa 09 FOR FARIES zaista tako i izgleda, svetlo roze, sa zlatkastim prahom. Ja sam ovu senku koristila kao eyeliner zato što je takve kremaste teksture, i nanesem je tankom četkicom uz trepavice i i izgleda totalno prirodno i ženstveno. Na slici dole je skroz donja linija.



4. INGLOT Face  Blush
O ovom rumenilu sam već pisala, ali sam ga morala staviti u ovaj post, pošto me jako podseća na ove kolačiće. :) Evo linka do posta u kome sam ga pominjala: http://onceuponastar96.blogspot.com/2014/06/all-i-need-for-summer-is-pink-part-2.html


5. Essence WAVE goddess tinted lip balm
Naziv mog lip balm-a je 02 LIFE IS BETTER WHEN YOU SURF. Svidelo mi se i pakovanje i boja i miris i sve dok ga nisam stavila na usta. Odjednom ništa. Jednostavno nije dovoljno pigmentovan, inače bi bio super. Ja sam moj još i prepolovila dok sam pokušavala da nanesem tako da ostane boja na ustima kao što ovako izgleda. :D Ali ovako labelo ko labelo nije loše, koristim ga za negu, ali sam se nadala da će biti super boje na ustima, pa da ću ga moći kao ruž nositi, ali šta je tu je.



Na ovoj slici su redom poređani: senka, rumenilo i lip balm.

To bi bilo sve za ovaj post, sada idem da pojedem sve kolačiće. :D
Nadam se da vam se svideo ovaj post, da li vi imate neke od ovih proizvode i kakva su vam iskustva sa njima? Da li ste probale macaronse i kakvi su vam? :)

xoxo Nađa



10 comments:

  1. Nisam nikada probala macaronse ali izgledaju tako fino da ih mozda ne bih ni pojela hahah :) Super post!


    Luxveritatis.| Beauty.Fashion.Crafts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, sto se toga tice, ja sam ih jednom kupila u Italiji 3 komada, cisto da probam, i boje su bile tako lepe da sam ih donela kuci i nikada ih nisam ni pojela.. :( :D Ali sam ove resila da pojedem! ^-^ Hvala! :)

      Delete
  2. Oh macarons <3 Obožavam ih jesti, kad ih spreman izgubim i zadnji živac, al se isplate haha :D Essence stay all day eyeshadow ode na moj wishlist (mislim, baš ti hvala, kao, prekratak mi je ionako haha). Ja sam imala par maskara u boji, baš sam ih neki dan poklonila prijateljici, ne nosim ih nikako, a što da mi stoje i da se kvare. SIako mi je super ova tirkizna što ti imaš tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja zaista ne bih znala spremiti macaronse, posto su moje kulinarske sposobnosti krajnje nikakve. :D A cula sam da treba dosta vremena i znanja da bi se mogli napraviti. Pa dobro, jedna stvar vise na listi ko nijedna. :D Ja za te maskare sve kao kazem nosicu ih, ali stvarno nikakvu priliku ne mogu naci gde bih ih mogla staviti iako se i meni boje svidjaju. :(

      Delete
  3. Najljepši desert :) Obožavam ih!

    ReplyDelete
  4. Jaooo kako sladak post :) Super mi je vidjet HM kozmetiku jer se i meni sve više sviđa od kada sam je isprobala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa! :) Da, i ja je volim, najivše volim njihove lakove za nokte i sjajeve za usta, ostalo i nisam baš isprobala, ali ću sigurno probati, pošto je bronzer zaista super. :) Šteta što nema u Srbiji da se kupi. :(

      Delete
  5. H&M bronzer je divan, pakovanje je jako simpatično :) Macaronse mnogo volim i iz nekog razloga sebi uvijek kupim one smeđe/bež ili kako već, a sestri kupim u svakoj mogućoj boji xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bronzer je stvarno odličan, i pakovanje je slatko, ali jedina zamerka je to što je od kartona, mogli su ga barem od neke plastike napraviti. :D Pa ne znam da li ima neke razlike u ukusu, ili je to samo boja, ja sam probala rozi, žuti i taj kao braon, ali mi nisu ukusi različiti, verovatno samo boju stave.

      Delete