Thursday, December 25, 2014

Gold XMAS

Zdravo svima,
Prvo, želim da poželim srećan Božić svima koji ga slave! :)
Ovaj post je posvećen novogodišnjim i božićnim praznicima, nadam se da će vam se dopasti. :)
Napravila sam jelku koju sam okitila sa svim mojim omiljenim zlatnim proizvodima, pa ću vam sada reći nešto o njima.



1. Vanilla frost by H&M
Ova kupka ima divan miris vanile, koji je jedan od mojih omiljenih i sam izgled kako bočice tako i same sadržine je savršen. Kupka ima sitne zlatne šljokice koje se prelivaju, milina za gledati. :D Kupku sam dobila na poklon i obožavam je. :) Kupka ima 400ml.


2. Lip balm Love your lips - Vanilla smile by H&M
Evo kada sam već počela od H&M-a, pa da nastavim. Ovaj balzam za usta ima isto miris/ukus vanile, koji kako vidim dominira H&M-ovim proizvodima, a ja naprosto ne mogu da im odolim. Inače ne volim balzame za usta koji su u ovom pakovanju, pošto ih je nezgodno nanositi, pogotovo ako nisam kući, ali čim sam videla kako je slatko pakovanje sa tim kao nacrtanim dijamantom morala sam ga kupiti. Osim pakovanja koje mi je nezgodno za nanošenje, sam proizvod je providne boje i dobro neguje usta, tako da mi se dopada. U pakovanju je bilo 2 lip balm-a, jedan ovaj od vanile i drugi ja mislim od maline ili tako nešto, ali pošto ne volim malinu taj sam poklonila.



3. DOLCE & GABBANA the one, parfumed body lotion
Ovaj losion sam kupila kada sam ga pomirisala od drugarice, znači nisam se odvajala od njega, htela sam joj ga ukrasti. :D Miris je savršen, zaista, tako je osvežavajuć, smirujuć, nekako drugačiji od većine koje sam imala. Glavne mirisne note su breskva, vanila i jasmin. Po meni jasmin se najviše oseti. Pakovanje koje ja imam je od 100ml. Veoma je postojan miris, tako da traje barem 3 sata po mojoj proceni. Dobro se upija i nije nimalo mastan losion. Kada ga potrošim najverovatnije ću biti u potrazi za parfemom. :)



4. I love beauty eye shadow cream - Negro - Springfield
Pakovanje ove senke je preslatko, u obliku srca i još zlatne boje. Sama senka je kremasta, može se koristiti i kao gel ajlajner. Boja je siva sa plavo, ljubičastim šljokicama koje su jako sitne. Veoma je postojana i pigmentovana senka.



5. Yamamay beauty - Loose eyeshadow - 01 pearly gold
Ovu senku sam kupila zbog divnog zlatnog praha, koji se pretvorio u moju noćnu moru, pošto leti svuda. :D Ovo je inače radnja koja prodaje donji veš, ali nisam znala da prodaju i kozmetiku, tako da sam se iznenadila kada sam na kasi videla sve te proizvode i odlučila sam da isprobam ovu senku. Sve mi se kod nje dopada, ali to kada se otvori, zaista ne znam način kako da otvorim a da ne prospem pola toga, pošto se sve oko poklopca skupe te šljokice i nastane čitav haos. :D Uglavnom je ne koristim tako često, ali sada ću je verovatno koristiti zbog praznika, pošto je prava praznična šljokičasta senka.



6. Too Faced Candlelight - SOFTLY ILLUMINATING TRANSLUCENT POWDER
Ovo je puder koji daje savršen odsjaj, nije niti previše napadan, niti jako slab, nekako se lepo presijava na svetlu. Ima sitne zlatne šljokice. Ja ga ne koristim kao fiksirajući puder, već kao highlighter i meni sasvim tako odgovara. Mislim da bi nekako možda previše bilo kada bih ga na celo lice stavila zbog šljokica. Tako da u predelu obraza, ispod obrva i u uglu očiju sasvim dobro izgleda. Ima i uvećavajuće ogledalo. 




Na ovim slikama su redom poređani Too Faced puder, Yamamay senka i Springfield senka.



7. Lady million eau my gold! - paco rabanne
Jedan od ozbiljnijih mirisa koje ja imam. Ovaj miris je veoma ženstven, zavodljiv, raskošan, senzualan, jednostavno kao što mu naziv govori a to je kao milion dolara. Više je za noćnu varijantu, pošto je po meni malo teži, jači miris. Postojanost mu je dobra, može izdržati barem 3 sata. Pakovanje je perfektno, zlatnan poklopac u obliku dijamanta i staklena providna bočica. Neki od sastojaka koji sačinjavaju ovaj miris su narandža, limun, arapski jasmin, malina, gardenija, med. Moj je od 80ml.




Naravno tu su i neizostavne poslastice! :))




To bi bilo sve od ovih zlatnih proizvoda koje sam odvojila za praznike. Nadam se da vam se sviđaju. Napišite kakvi su vaši utisci o ovim proizvodima, da li vam se sviđaju, da li neke imate. :)
Još jednom želim srećan Božić! :)

xoxo Nađa




8 comments:

  1. Replies
    1. Haha, šteta samo što sam je odmah rasturila..:D

      Delete
  2. Prekrasan i maštovit post! Ovakva jelka bi meni teško pala na pamet.. :) Predivni proizvodi, uživaj u njima! :)

    ReplyDelete
  3. Odlična ideja za post :)
    Too faced puder izgleda prelijepo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :)
      Da, super je, bas volim njihove proizvode! :)

      Delete
  4. Too faced puder je prekrasan :) a H&M kupka mi se jako svidjela, ne znam kako kod nas u H&M-u nema tih stvari, samo nesto malo makeupa :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa, divan je. :)) Kod nas nema ništa od makeupa u H&M-u, radovala sam se što će H&M doći i mislila sam da će i šminka doći, međutim nije. :( Nadam se da će početi da uvoze i šminku, pošto ima zaista dobrih stvari.

      Delete