Tuesday, January 6, 2015

Silver

Zdravo svima,
Prvo želim da čestitam Badnje veče i Božić svima koji ga slave! :)
Pošto sam već pisala o zlatnim proizvodima, sada ću napisati nešto o srebrnim proizvodima.






1. Clare's eye glitter
Ovo je set od pet masnih šljokičavih senki koje su savešene za ovaj praznični period. Prva je zlatne boje, druga zlatkasta sa raznobojnim šljokicama, treća je crna sa isto raznobojnim šljokicama, četvrta je srebrna a peta je bela sa zelenkastim šljokicama. Dobije se i sunđerast aplikator sa dve strane, koji baš i ne volim, ali poslužiće. Jedino što mi se čini je da se brzo troše. Pošro su masne ne rasipaju se po celom licu što je odlično.





2. Wet n wild glitter single
Ovo je isto masna senka za oči ali i za telo. Više mi se dopada od predhodne, pošto kada se nanese manje je masna nego claire's-ova. Manje se i troši i gušće su šljokice, tako da nije potrebno guliti celo pakovanje.:D Takođe je i pakovanje malo i lakše ga je spakovati ako idete negde na put. Skroz na kraju posta su slike kako izgleda na koži.



3. DEBORAH 24ORE METAL wet&dry 05 senka za oči
Ova senka je savršenstvo! Imam je možda čak i više od godinu dana, kupila sam je kada su bili neki praznici i znam da sam je pre toga gledala sto godina, pošto nije bila jeftina a imala sam sličnih srebrnih senki. Ima sitne srebrne šljokice koje kada se nanesu daju metalik efekat, zaista samo mala količina je potrebna da bi se dobio potpun metalik efekat. Aplikator se isto dobije, nije da ga koristim, ali dobro dođe u situacijama kada zaboravim četkice. Malo se počela rasipati, ali to od milionskog korišćenja, pozajmljivanja i ostalog. :D



Na ovoj slici prvi prst je wet n wild senka a na drugom prstu je deborah senka.


Na ovoj slici ide od dole deborah senka, wet n wild senka i essence sjaj za usta.


4. Essence XXXL shine lipgloss 16 WANTED!
Ovaj sjaj ima srebrne šljokice koje se ne primete kada se stavi, više daje neki odsjaj srebrni nego što se šljokice primete. Meni se zaista sviđa, pošto nije jako napadan, nije lepljiv i pogotovo je lep kada se nanese preko nekog nude ruža.


5. Catrice 40 I'm Dynamite lak za nokte
Lak za nokte koji ima srebrne kao kružiće različitih veličina. Treba ga naneti jednom pa sačekati da se osuši, pa ponovo i sve dok niste skroz zadovoljni, pošto su šljokice u providnom laku, tako da ga je teže naneti kako želite, već kako on hoće tako će se naneti. Ja ga kapnem u neku plastičnu posudicu i onda sa iglom vadim šljokice i stavljam ih na mesto gde želim, jeste da je to duži proces, ali je rezultat bolji. U svakom slučaju super izgleda na noktima ovaj lak.


6. Golden Rose rich color nail lacquer 20
Ovaj lak ima u sebi kao srebrni prah, posebno mi se sviđa četkica koja je velika i prekrije u samo par poteza ceo nokat. Dovoljno je naneti dva sloja, čak i jedan da bi se dobila boja kao što je u bočici.


Nadam se da vam se sviđa ovaj srebrnkasti, šljokičasti post. :D
Da li ste probale neke od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci? :)

xoxo Nađa







10 comments:

  1. Nisam probala nijedan od ovih proizvoda, svi mi se dopadaju a slike su magicne,nekoliko puta sam ih sve pregledala, bravo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, trudila sam se da slike budu u praznicnom duhu.:D :)

      Delete
  2. Paletica i deborah sjenilo mi djeluju jako primamljivo, Catrice lak imam i volim, pogotovo jer su mu sljokice plavkasto srebrne, a Golden Rose lak mi je isto zapeo za oko :D
    Ali dekoracija mi se najvise svidja, bas po mom gustu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deborah senka je divna, obozavam je. :) Da, nikako nisam mogla odrediti boju laka, nekako je i srebrne boje i crne i plave, menja boju u zavisnosti od svetla. :) Bas mi je drago da ti se dekoracija svidja! :) <3

      Delete
  3. Catrice lak nemam, žalim vrlo :') I taj golden Rose izgleda predivno, kao i Deborah sjenilo :D Slike su ti ludilo, prekrasne su! *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Catrice lak je zaista zanimljiv. :D Hvala ti mnogo! <3 :)

      Delete
  4. koliko srebrne, super post :)
    Deborah sjenilo izgleda jako lijepo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! :) Deborah senka je super, obozavam je! :)

      Delete
  5. Meni se svidja dekoracija :D i catrice lakic je predivan :)

    ReplyDelete