Friday, February 13, 2015

Be My Valentine!

Zdravo svima,
Bliži nam se Dan zaljubljenih, kada je sve u znaku ljubavi, srca, slatkiša i svih tako slatkastih stvari.
Ja, iskreno, nisam neki obožavatelj Dana zaljubljenih, ali nije ni da ga ne volim. To mi dođe dan kada imam još jedan povod da sama sebi nešto kupim, pošto nemam kome drugom. xD Šalim se, u svakom slučaju, donosim vam jedan post u crveno-rozom tonu.




1. Flormar lak za nokte
Ovo je jedan od mojih omiljenih lakova. Broj laka je 422. Lak je savršene pink boje, nije ni neonske pink ni obične pink, neke između boje je. Dva sloja je dovoljno da se dobije dobra nijansa. Cena je u zavisnosti od mesta gde kupujete od 100 do 250 dinara.



2. Sixteen lak za nokte
Ovo je divna svetlo roza boja laka. Broj laka je 577. Mora se više slojeva naneti da bi dobio boju koja je u bočici. Cena je oko 200 dinara i kupila sam ga u Lilly-ju.




3. Nail polish by H&M
Još jedna H&M kolekcija lakova koja me je zaista oduševila, kako preslatkim pakovanjem, tako i super kvalitetom lakića. U pakovanju se nalazi 3 laka. Prvi je bright pink koji je svetlo roze boje, drugi je pink glitter koji je providni lak sa rozim šljokicama i treći je raspberry red koji je tamno roze boje.





4.Golden Rose lipstick
Broj ovog ruža je 57. To je prekrasna pink boja koja vuče na ljubičasto. Tekstura mi se sviđa, kremast je i ne isušuje usta što mu je veliki plus. Dugo sam ga gledala i mislila sam kako je možda previše drečav i da bi mi samo stajao u kutiji, međutim uopšte nije tako kako sam mislila. Koristim ga često i super je za ove zimske dane, kada želim da unesem malo boje. Cena je savršena i čak je niža u odnosu na kvalitet, oko 200 dinara je, isto zavisi od mesta gde kupujete.






5. Golden Rose velvet matte lipstick
Još jedan ruž od Golden Rose-a koji me je oduševio. Ovo je mat crveni ruž, broj 15. Crveni ruž nisam nikada nosila, sem kada sam se kući mackala i to su uglavnom bili neki tako bezvezni sjajevi u crvenoj boji, nakon kojih sam smešno izgledala i nikada mi nije palo napamet da bi mi crveni ruž mogao lepo stajati. Onda sam jednom trebala ići na rođendan i odlučila sam da ću da kupim crveni ruž i kupila sam ovaj i super je. Pošto je mat, mislila sam da će isušiti usta, međutim to se nije desilo sa ovim ružom. Ne koristim ga tako često, uglavnom ga uveče stavim ako negde idem. On je kao i prethodni oko 200 dinara. 






To bi bilo sve od kozmetičkih proizvoda. Ovo su par stvarčica koje su me podsetile na Dan zaljubljenih. Tu su sličice na Pariz, drveni love natpis i meda kolačić. :D





Nadam se da vam se sviđa ovaj post posvećen Danu zaljubljenih. :)
Da li ga vi obeležavate? Da li vam se sviđaju ovi proizvodi, da li ste neke probale? :)

xoxo Nađa


11 comments:

  1. Mala prismišna si :D Volin i ja sebi uzet nešto za Vdan, meni od mene, simbolično nešto da si dokažen da se volin :D Imaš strašno oko za fotografiju, prekrasne slike :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, naravno, dokazivanje ljubavi samoj sebi je neophodno, pogotovo ako je neka kozmetička sitnica u pitanju. :D Hvalaa! <3 :*

      Delete
  2. Baš lep postić, baš mi se dopadaju fotografije. Lakići su divni, jako mi se dopadaju svi. A uz crveni ruž mislim da ti je potrebna olovka, da ga "drži" :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) Poslušaću tvoj savet, ne nosim ga tako često, pa nisam ni razmišljala o tome, ali svakako hvala na savetu! :)

      Delete
  3. Puno zanimljivih stvarčica :) Ova 3 H&M lakića imam i ja, super su :)

    ReplyDelete
  4. Slike su divne *:* Lakići iz H&M su preslatki, želim ih.
    Što je ovo šljokičasto rozo s mašnom? Želim to! :D I love natpis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa! :) Haha, to je kutijica, drago mi je da ti se sviđa! :D :)

      Delete
    2. OMG sad sam umrla... Kutijica? Obožavam ih! Luda sam za raznim kutijicama. I to tako preslatka eh...

      Delete