Saturday, February 7, 2015

New in #1

Zdravo svima,
Ovo je moj prvi new in post u kojem ću vam pokazati koje sam sve stvarčice kupila i dobila u toku januara i sada početkom februara. Sve proizvode koje sam kupila nisam imala priliku dobro da isprobam, tako da ću napisati samo prve utiske o njima ili zašto sam ih kupila, a u nekim od sledećih postova kada se budem bolje "upoznala" sa njima ću napisati da li mi odgovaraju ili ne. Pa da počnemo! :)


1. MAYBELLINE BIG EYES MASCARA
Ovu maskaru sam kupila pošto mi je hitno trebala nova maskara a ova je bila i na sniženju. Sviđa mi se što ima dve četkice, jednu za gornje trepavice a drugu za donje trepavice. Nju sam od svih ostalih proizvoda najviše stigla da koristim i moji prvi utisci su i više nego pozitivni. Ne slepljuje trepavice, lepo ih izdužuje i što je najbitnije stoji ceo dan savršeno. To su moji utisci za ovih nekih nedelju, dve dana koliko je koristim.



2. Dahlia uljani skidač laka za veštačke nokte
Dahlia skidače laka sam već imala, jedan je bio plavi, a drugi je bio narandžast i sada sam odlučila da kupim ovaj rozo, ljubičasti sa mirisom ruže. Kada sam ga kupila nisam primetila da piše da je za veštačke nokte, ali pošto piše da vraće sjaj veštačkim noktima pri otklanjanju laka sa njih, nadam se da će i mojim prirodnim noktima pomoći. Na poklopcu se nalazi kremica za zanoktice.


3. L'OCCITANE krema za ruke
Ovo je mala verzija kreme koja se dobijala uz ELLE časopis. Meni su ruke bile jako popucale i bila sam u gradu sa drugaricom i setila sam se da se ova kremica dobija uz ELLE i kupila sam ga i spasao mi je život! :D Pošto sam čula puno pozitivnih komentara na strani ove kreme jedva sam čekala da je postavim u težak položaj sa ispucalim rukama i mogu reći da je položila test. :) Sa malom količinom koju sam stavila ruke su mi postale mekše i lakše sam živela. :D Verovatno bih jednom kupila i full size kremicu. 


4. FARMASI MAXI ROUGE LIPSTICK
Ruževi koji su bili po sto dinara i svi su ih pokupovali (barem u mojoj učionici :D),pa sam i ja naručila 3 ruža. Međutim prva nude boja se rasprodala, pa mi je umesto nje stigla boja koju sam već bila naručila, pa sam taj jedan ruž dala mami. Ja sam kupila broj 08 i 09. 08 je tamnije roze sedefaste boje a 09 je svetlije boje, neke boje kajsije otprilike, Nisam ih koristila, samo sam ih jednom stavila, možda bi mi se više dopali da nemaju taj sedefast sjaj, bili bih prikladniji za svaki dan. Pokušaću češće da ih koristim pa da nešto konkretnije napišem o njima. Sviđa mi se pakovanje i kutijica u kojoj su došli.




5. Essence kajal pencil 01 black
Obična crna olovka za oči isto kupovana u nekoj žurbi i potrebi. Par puta sam je koristila, pošto imam neki strah od olovaka za oči, pa pokušavam da ga prebrodim. :D Uvek se osećam kao da ću sama sebi oko zakačiti i da neće to na dobro izaći. :D Ovu sam uzela da mi služi za te neke posebne prilike, pošto ne stavljam olovku za oči svakodnevno.



6. Get Beauty shower gel & body lotion Cherry Blossom
Ovaj set sam dobila za Novu godinu od drugarice, preslatko je upakovan, pink mašnica je baš u mom fazonu, tako da sam se baš obradovala kada sam dobila ovaj set. :) Nisam ga još uvek koristila zato što imam previše načetih kupki i losiona, tako da ću sačekati dok neke ne potrošim, pa će ovi doći na red. :)



7. Miss sporty liquid concealer with vitamin E&C 003 dark
Iza ovog korektora se krije smešna priča, samim tim što sam ga kupila 31-og decembra već ne sluti na dobro. :D Ja sam inače htela da kupim nešto što će mi pomoći da napravim konture ali izgleda meni je kupovina u poslednji čas uvek nekako neophodna, tako da sam sekund pred zatvaranje ušla u DM, uzela prvu tamniju stvar koja liči na nešto sa čime bih mogla napraviti konture i izašla dok su mi govorili da zatvaraju i da je prošlo radno vreme. Ali eto, srećom sam ja uspela da kupim ovo čudo i da napravim kakve takve konture. :D Pošto sam ja dosta svetla meni je boja odgovarala, možda je trebala biti malo tamnija, ali nema veze. Koristiću ga još, pa ću videti da li će mi odgovarati. Bio je nekih 300 dinara tako da mi je u svoj toj frci poslužio.


8. MAYBELLINE COLORAMA eye shadow 202
Ovu senku sam dobila u COSMOPOLITAN časopisu, zlatnih senki nemam puno i kada sam videla da se dobija uz Novogodišnje izdanje morala sam da ga kupim. Mislim da je to sjajan način da se isprobaju novi proizvodi. Nisam je još uvek koristila, ali sigurna sam da ću je koristiti.


  
9. BIOTEN krema za ruke, krema za lice i tonik
Krema za ruke je sa avokadom i shea buterom ima prelep miris i zaista odlično neguje ruke.
Krema za lice je skin moisture sa dunjom, koristila sam je par puta i zaista osveži kožu, naročito u ovim hladnim zimskim danima.
Losion je obogaćen 100% ekstraktom pamuka i nisam ga koristila.
U Merkatoru je bila akcija kada se kupe proizvodi u određenoj ceni dobije se losion, ja sam došla sa namerom da kupim kremu za lice, a na kraju sam kupila i kremu za ruke i dobila i losion. Eto kako se to završilo. :D




10. CALA cosmetic sponges assortment
Ovo je special value pack sunđera za nanošenje šminke. Kupila sam ga u Alexandru za 250 dinara, što je zaista jeftino. Ima veliki broj sunđera raznih oblika. Mene je privukao jedan što liči na one "skupocene" sunđere, pa sam najviše zbog toga i kupila ovo pakovanje. Nisam nikada imala takav sunđer, ali sam puno čitala o tim sunđerima. CALA ima po meni isti ovakav sunđer kao što se dobije u ovom velikom pakovanju za 250 dinara, samo što je taj zaseban i košta oko 500 dinara. Tako da ja nisam neku veliku ovako estetsku razliku primetila, pa sam uzela ovo pakovanje da isprobam. Ako neko zna u čemu je razlika neka napiše.



11. Essence ruž za usne In the nude 52
Ruž sam dobila isto u časopisu, ovog puta u OK časopisu. Sviđa mi se to što je nude, bila je još jedna nijansa roza da se izabere, ali sam izabrala ovu nijansu. Par puta sam ga stavila i zaista lepo izgleda, mora se više puta naneti da bi bila dobra nijansa. Inače mi se čini i da hidrira usta, više je onako kremast što mu izgleda oduzima na pigmentaciji. Ali sve u svemu ovako nije loš.



12. Fruttini Milky Orange body spray
Ovaj sprej sam jakoo dugo želela da imam. Uvek mi se sviđao i rešila sam da ga kupim. Miriše previše slatko, kao neke karamele sa ukusom narandže. Nekako mi je više za leto, ali sam ga ja u zimu kupila, tako da ne verujem da ću ga skorije koristiti. Pošto prelepo miriše malo ga poprskam po sobi i uživam. :D


13. Alverde schimer fluid 10 sunny glow
Ovo sam kupila da koristim kao neki highlighter, međutim sam shvatila da je previše taman, pa ga koristim kao bronzer. Sviđa mi se kako ima sitne zlatkaste čestice i baš lep sjaj daje na svetlu.


14. ROSAL lipbalm flash nude
Kupila sam ga čisto radi promene, ali i zato što piše nude, nešto sam sva u tom nude fazonu kada je zima i sve što je nude bih valjda kupila. :D Ima sedefaste šljokice, probala sam ga jednom i mislim da ima malo teži osećaj na ustima, nekako kao da ima voska ili nešto, to sam za sada primetila.



To bi bilo to za ovaj prvi new in post.
Nadam se da vam se sviđaju stvarčice koje sam kupila.
Ako ste koristile neke od proizvoda, volela bih da čujem kakivi su vaši utisci. :)

xoxo Nađa













6 comments:

  1. 3. L'OCCITANE krema za ruke
    u januarskom ili februarskom? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krema za ruke je bila u januarskom izdanju. :)

      Delete
  2. uuuuuuu super new in <3 Iako neman dostupne te spužvice u Hrvatskoj, mene su baš one najviše zainteresirale :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa! <3 Ja sam ih baš slučajno kupila, da isprobam kakvi su. Nadam se da će doći i kod vas. :D

      Delete
  3. L'Occitane kremu za ruke obožavam ♥
    Lijepi noviteti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krema je baš super, mislim spasila mi je život, hehe. :D
      Hvala! <3 :)

      Delete