Thursday, May 21, 2015

New in #2 excursion

Zdravo svima,
Prvo moram da vam se izvinim na tome što nisam ništa objavljivala 100 godina. Imala sam i srećnih i tužnih situacija u proteklom periodu, tako da zbog toga nisam stigla, naravno, više zbog tih drugih..
Ostaviću te druge situacije po strani i pokušaću da ostanem što više pozitivna i preneti vam sve te srećne momente, ovog puta sa ekskurzije. :)


Pokazaću vam beauty proizvode koje sam kupila na ekskurziji, većinu nisam stigla još uvek da koristim, ali kada ih budem koristila biće i neka recenzija. :)
Pa da počnem..

1. H&M make up kit
Ovo je paleta u kojoj se nalaze 2 rumenila, 1 highlighter i 4 senke za oči. Kupila sam je u Barseloni i bila je na sniženju, tako da je koštala samo 3 evra.



2. H&M bronzing powder, bronze
Ovo je presladak bronzer i ima kao leopard napravljen print. Uz njega se dobije i mala četkica. Sviđa mi se kombinacija boja, nije ni previše svetao ni previše taman.


3. H&M blusher powder, coral
Isto pakovanje kao i kod bronzera sa malom četkicom. Rumenilo je pink sa prljavo rozom bojom i ima male sljokice u sebi.


4. H&M lipbalm peach & vanilla
Dvoumila sam se koji od ova dva labela da kupim i pošto sam slaba na labela, morala sam oba uzeti. Labelo sa breskvom je pink boje a sa vanilom je bezbojno kada se stavi na usta. Oba labela prelepo mirišu i mislim da me H&M nikada nije razočarao što se tiče njihovih labela.


5. SEPHORA pocket eye palette
Kada sam videla ovu paletu kako šljokiča morala sam je dodirnuti, a kada sam videla cenu onda sam je morala kupiti. :D Bila je samo 3 evra, ja nisam mogla da verujem, verovatno je iz zimske kolekcije, pa su je zato stavili na sniženje. U obliku je pisma i sva je od šljokica, koje se na sreću ne gule. Paleta se sastoji od 8 senki, krem, crne i braon boje uglavnom. 



6. KIKO infinity eyeshadow & KIKO eyes clics 04 emty eyeshadow case
Pošto obožavam KIKO šminku, osećala sam se kao u raju kada sam videla da u jednom tržnom centru u Barseloni imaju njihovu radnju, pošto je nisam uspela nigde pronaći. Odlučila sam da ću da napravim svoju paletu senki koje najčešće koristim, pa sam uzela 4 senke i plastičnu paletu gde se ubace senke. Uzela sam belu senku sa bisernim odsjajem 272, srebrnu senku 284, svetlo rozu 225 i mat crnu 295. 



7. KIKO quick dry nail lacquer & KIKO nail lacquer
Kupila sam 3 laka za nokte u KIKO prodavnici, kako bih uopšte mogla odatle izaći bez ijednog laka. :D Prvi je brzosušeći plavi lak 850, drugi je svetlo rozi sa šarenim šljokicama 505 i treći je isti kao i drugi samo što je tamno roze boje 504.


8. REVOLUTION eyeshadow palette RUN BOY RUN
O ovim proizvodima sam toliko pozitivnih komentara čula i pročitala, da sam se morala uveriti u njihov kvalitet. Ova paleta je koštala 7 evra i mogu slobodno reći da vredi i više od toga. U njoj se nalaze 6 mat i 12 senki koje imaju shimer i ogromno ogledalo i aplikator za nanošenje senke. Pošto sam nju malo koristila mogu reći da mi se mnogo dopada i da mi je žao što nisam još neki njihov proizvod kupila. Ako se zaputite u Barselonu ove proizvode možete naći u tržnom centru koji se nalazi tamo gde je luka kod Kolumbovog spomenika u radnji Primor, ne znam tačno kako se tržni centar zove, ali tamo ima i KIKO radnja.





9. Galimard parfimerija u Grasu
Ovo je fabrika u kojoj se stvaraju mnogi poznati parfemi, koji tek nakon izlaska iz fabrike dobijaju svoju marku i zbog toga i višu cenu. Ali pošto smo mi bili u fabrici, gde još uvek parfemi nemaju tu marku, nego samo bočicu i napisan naziv koji fabrika odredi onda su cene znatno niže. Tako da možete kupiti parfem od 50ml po ceni od 30 evra, a parfem od 100ml košta 39 evra. Ja sam kupila parfem od 100 ml, fabrički naziv mu je Journal intime i on ima miris raznih citrusa.



Takođe sam kupila i sapun koji miriše na narandžu.


Kupila sam i pakovanje mirisnih kuglica, miris jasmina, upakovano u rozu kesicu. To ću koristiti kao ukras.


10. Eterično ulje lavande i lavanda
Kada smo prolazili kroz Nicu videla sam jednu malu pijacu na kojoj se prodavalo voće, povrće, cveće. ali i sapuni i eterična ulja. Lavanda je veoma zastupljena u Francuskoj, pa sam uzela jedno eterično ulje i jednu kesicu lavande koju držim u ormaru. Ulje zaista opušta i pomoglo mi je barem malo u ovom stresnom periodu.


11. Lepak za nokte
Iza ovog lepka stoji smešna priča. Na ekskurziji mi je pukao nokat, a ja ga uglavnom zalepim super lepkom, ali ga nisam ponela. Tako da sam obišla par radnji i u nijednoj nisu imali super lepak. Ušla sam skeptično u jednu kinesku radnju i pitala čoveka koji radi da li ima super lepak i on mi je pokazao čitav zid sa jedno 30 vrsti super lepkova, ja sam onako pola sata gledala koji da uzmem i čovek me je pitao za šta mi treba, ja mu pokažem nokat, on se jadan počeo krstiti..:D Odveo me je do veštačkih noktiju i pokazao mi je lepak za nokte, a ja sam mu rekla kako to ništa ne valja, na šta se on malo i naljutio i rešio je da mi demonstrira, tako da mi je zalepio nokat. Ja nisam mogla da verujem da to stvarno funkcioniše, pošto kod nas ti kineski lepkovi ništa ne valjaju, uglavnom dođu isušeni i onda sam se baš iznenadila..eto to je ta kratka priča..haha..:D Uglavnom lepak je koštao 1 evro i super mi je poslužio.



To bi bilo to što se tiče moje kupovine na ekskurziji, nadam se da vam se sviđa to što sam kupila. :)

xoxo Nađa













5 comments:

  1. H&M bronzer i rumenilo predivno izgledaju, dobri su da se barem gleda u njih :S Sephora paleta izgleda fantastično, nijanse su odlične :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, da, uživancija ih je gledati. :D Nijanse su baš onako za svaku priliku. :)

      Delete
  2. Thank you so much, I will take a look at your videoblog. :)

    ReplyDelete
  3. Pametna kupovina, svi noviteti su divni! Sve mi se svidjaa :D

    ReplyDelete