Friday, September 11, 2015

Autumn is coming

Zdravo svima,
Sve što je lepo, kratko traje, tako i ovo leto. Jesen zna da bude dosadna, tmurna i mračna, ali takođe je idealno vreme da se malo promene boje koje su se celo leto provlačile. Tako da sam ja odlučila da ostavim neonske lakove i pređem na tamnije nijanse. Iskoristila sam priliku da isprobam novi lak za nokte koji sam dobila u časopisu "Grazia". U pitanju je essence colour & go lak broj 130 what's my name, koji mi se na suncu činio prljavo roze boje, međutim je neka ljubičasto, braon boja. Mislim da će definitivno biti moj favorit u narednom hladnijem periodu. 

Ovaj dizajn nije težak da se napravi. Potrebni su vam sledeći lakovi:

1. EVELINE X-TREME GEL EFFECT TOP COAT - njega sam koristila kao bazu, bilo koji bezbojni lak možete koristiti, kako bi vam lak koji nakon njega namažete što duže trajao.
2. Essence colour & go 130 what's my name - njega sam namazala na sve nokte sem na domali prst, najbolji se rezultat postiže sa dva sloja.
3. CHECK MATTE miss sporty lak za nokte sa mat efektom - njega sam koristila na malom prstu, domalom i kažiprstu, nakon essence laka i h&m laka.


4. H&M nude nail polish - njega sam stavila na domali prst, isto u dva sloja i na njega sam stavila i mat lak i zlatne šljokice koje sam utapkala pomoću sunđera.
5. Golden Rose nail art 138 - lak sa tankom četkicom, koji sam koristila za crtanje linija i tačkica i koji sam utapkala na domali prst.
6. Crni lak sa tankom četkicom - naziv se negde izgubio, :D mislim da sam ga u Alexandru kupila, ali bilo koji može poslužiti za crtanje leopard šara, na srednjem prstu.


To bi bilo sve za ovaj post. Da li vam se sviđa ovaj dizajn? :)

xoxo Nađa


8 comments:

 1. Sviđa mi se kombinacija boja,a pogotovo ljubičasta-moja omiljena :D

  ReplyDelete
 2. Super manikir. Dopada mi se sto bez obzira na svo ukrasavanje, ne izgleda preterano.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala, bas mi je drago da ti se dopada. :)

   Delete
 3. Bas je lepo. Essence lak mi se svideo, iako bas nije 'moja boja'. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala, poprilicno nije ni "moja boja", ali mi se svidja, lepo je nekad promeniti boju. :D :)

   Delete