Friday, September 11, 2015

Autumn is coming

Zdravo svima,
Sve što je lepo, kratko traje, tako i ovo leto. Jesen zna da bude dosadna, tmurna i mračna, ali takođe je idealno vreme da se malo promene boje koje su se celo leto provlačile. Tako da sam ja odlučila da ostavim neonske lakove i pređem na tamnije nijanse. Iskoristila sam priliku da isprobam novi lak za nokte koji sam dobila u časopisu "Grazia". U pitanju je essence colour & go lak broj 130 what's my name, koji mi se na suncu činio prljavo roze boje, međutim je neka ljubičasto, braon boja. Mislim da će definitivno biti moj favorit u narednom hladnijem periodu. 









Ovaj dizajn nije težak da se napravi. Potrebni su vam sledeći lakovi:

1. EVELINE X-TREME GEL EFFECT TOP COAT - njega sam koristila kao bazu, bilo koji bezbojni lak možete koristiti, kako bi vam lak koji nakon njega namažete što duže trajao.
2. Essence colour & go 130 what's my name - njega sam namazala na sve nokte sem na domali prst, najbolji se rezultat postiže sa dva sloja.
3. CHECK MATTE miss sporty lak za nokte sa mat efektom - njega sam koristila na malom prstu, domalom i kažiprstu, nakon essence laka i h&m laka.


4. H&M nude nail polish - njega sam stavila na domali prst, isto u dva sloja i na njega sam stavila i mat lak i zlatne šljokice koje sam utapkala pomoću sunđera.
5. Golden Rose nail art 138 - lak sa tankom četkicom, koji sam koristila za crtanje linija i tačkica i koji sam utapkala na domali prst.
6. Crni lak sa tankom četkicom - naziv se negde izgubio, :D mislim da sam ga u Alexandru kupila, ali bilo koji može poslužiti za crtanje leopard šara, na srednjem prstu.


To bi bilo sve za ovaj post. Da li vam se sviđa ovaj dizajn? :)

xoxo Nađa


8 comments:

  1. Sviđa mi se kombinacija boja,a pogotovo ljubičasta-moja omiljena :D

    ReplyDelete
  2. Super manikir. Dopada mi se sto bez obzira na svo ukrasavanje, ne izgleda preterano.

    ReplyDelete
  3. Bas je lepo. Essence lak mi se svideo, iako bas nije 'moja boja'. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, poprilicno nije ni "moja boja", ali mi se svidja, lepo je nekad promeniti boju. :D :)

      Delete