Friday, December 8, 2017

Too Faced Boss Lady Beauty Agenda

Zdravo svima,

Too Faced me svake godine iznenadi divnim novogodišnjim pakovanjem i paletama. Takav slučaj je i ove godine. Počevši od kutije u kojoj se paleta nalazi, koja je skroz u novogodišnjem stilu sa Deda Mrazom, irvasima i sneškom, pa sve do same palete u kojoj se nalaze predivne kako mat tako i šimeraste senke, highlighter, rumenilo i bronzer.
Kako Too Faced posebnu pažnju poklanja pakovanju, paleta je upakovana u tašnu za rokovnik u kojoj se nalazi i rokovnik. Nezaostavni proizvodi koji se dobijaju u paleti su i Better Than Sex mini maskara i Melted matte tečni ruž u nijansi Sell Out.


Na poleđini kutije se mogu videti svi proizvodi koji se dobijaju u kutiji kao i sastav proizvoda.



Počnimo od nekozmetičke stvari koja se nalazi u kutiji, a to je tašna za rokovnik i rokovnik.
Mislim da je Too Faced ove godine napravio super stvar sa ovim rokovnikom, pošto su prošlogodišnja pakovanja bila prelepa ali neupotrebljiva. Uvek su to bile glomazne kutije sa nekom temom. Ja imam paletu od pre dve godine, možete pogledati kakva je bila ovde. Sve je to lepo i zanimljivo, ali iskreno samo zauzima prostor. Na tašni kao i na samom rokovniku zlatnim slovima pise "Don't let today be a waste of makeup", što je baš slatka poruka za nas šminkoholičare. :)


Svakako da vam ne mogu sve stranice rokovnika pokazati, ali sam slikala neke, da imate uvid u to kako rokonik izgleda. Na dve stranice se nalaze sličice koje su preslatke, zatim kalendar za 2018. i 2019. godinu, podsetnik za rodjendane, razlozi za partijanje... 


Svaki mesec ima predlog za make-up izgled koji možete napraviti. To je zaista dobro, pošto po sebi znam da skoro nikada previše ne eksperimentišem, nego samo stavim neke neutralne nijanse u žurbi. Tako da se nadam da ću nekada poslušati ove savete i napraviti nešto drugačije.



Posle toga se nalazi to-do lista, jedna prazna stanica za beleške i onda je tu kalendar za taj mesec gde su naznačeni neki zanimljivi dani i praznici.


Tu je zatim Better than sex maskara, koja je njihov najprodavaniji proizvod i važi za jednu od najboljih maskara. Dobija se manja verzija. Ja sam je imala pre dve godine kada sam je dobila uz novogodišnju paletu i zaista mi se dopada. Trepavice budu duže i gušće bez grudvica.



Melted matte tečni ruž je u boji Sell Out koja je boje mesa. Prijatan je na ustima, ne isušuje previše kao što neki mat karmini znaju. Mislim da nije previše postojan, može se skinuti ako se nešto pije ili jede. Možete videti kako izgleda swatch na poslednjoj fotografiji.



Napokon smo došli i do same palete. Paleta je od kartona, nije kabasta, veličine je male sveske. Sadrži 24 senke, highlighter, rumenilo i bronzer. Što se tiče senki zaista su raznovsne, ima po nešto za svakoga. Ima dovoljno neutralnih nijansi ali i malo zabavnijih boja. Mogu se postići zanimljivi izgledi u to sam sigurna.





Ovo su swatchevi i sve nijanse: 

Marshmallowed je mat belo bež boje, 
Snow Day je bela mat boja,
Christmas Dream je svetlo roze sa šimerom,
Iced Out je metalik srebrna sa krupnijim srebrnim šljokicama,
Spiked Cider je topla cimet mat boja,
I Want It All svetlo braon boje sa zlatkastim šljokicama,
- Love Actually mat zagasito roza boja,
Faux Fur Only braon mat,


Don’t Give A Fudge topla braon boja,
Give Me S’more braon mat senka sa srebrnkastim šljokicama,
Pinecone mat boje trule višnje,
- Jolly mat tamno zelena malo vuče i na plavu boju,
- Halo predivna šimerasta zlatkasto šampanjac boja,
Deck The Malls mat prljavo svetlo ljubičasta boja,
Slay Bells koralno roze sa zlatnim šimerom,
Fa La La La La tamno siva, metalik sa srebrnim šimerom,


Party Over Here! bronzana šimerasta boja,
Trimmed tamno zelena šimerasta boja,
Plum Pudding šimerasta boja trule višnje,
Glittered dosta slična boji Iced Out samo bez krupnih šljokica, metalik srebrna boja,
Unwrap Me pink sa ljubičastim odsjajem,
Santa’s Helper crna boja sa plavkasto ljubičastim šljokicama,
Christmas Carol tamno plava šimerasta,
Black Tie crna ne skroz mat boja .


Boje su lepo pigmentovane, šimeraste pogotovo ali ni mat ne zaostaju za njima. Mislim da su pogodne za svaki dan, ali i za izlaske. 

Na ovoj slici možete videti:

- Highlighter #Blessed je odličan highlighter, šampanjac boje sa zlatkastim odsjajem.
- Rumenilo Will You Merry Me? je prelepo koralno roze sa zlatkastim šimerom. Veoma je pigmentovano, pa se mora paziti da se ne pretera kada se nanosi.
- Bronzer Chocolate Soleil je bronzer koji uvek koristim, tako da sam se obradovala kada sam ga videla u ovoj paleti. Nije previše svetao niti taman, skroz je mat i može se konturisati sa njim. Nije narandžast što je meni izuzetno bitno kod bronzera. Imam Too Faced paletu bronzera u kojoj se nalaze svi njihovi bronzeri, ali mi je ovaj najbolji, tako da su dobar izbor napravili kod ove palete što se bronzera tiče. 
- Melted Matte tečni ruž


Da li vam se sviđa ova paleta? Da li imate neku novogodišnju Too Faced paletu?

xoxo Nađa










1 comment:

  1. Paletica je predivna. Zaista sam oduševljena. 😊
    Ukoliko želiš,pogledaj moj blog. Nova sam,pa bi mi neizmerno značilo ❤❤

    ReplyDelete