Wednesday, July 2, 2014

All I need for summer is PINK! Part 3

Zdravo svima,

Evo došla sam i do poslednjeg dela o pink stvarčicama sa slike. Reći ću Vam nešto više o mojim rozim sjajevima za usta, ruževima i balzamima sa slike.


Ovo su sve mazalice za usta o kojima ću pisati i kako izgledaju na koži. Redom sam pisala, tako da se slažu brojevi sa slikom. Nadam se da se možete snaći i da vidite kako izgleda koji sjaj.





            1.       Garnier shine
Balzam za usta koji daje biserni sjaj na ustima. Sviđa mi se kako izgleda kada ga stavim, pošto volim kada balzami imaju neku boju, sjaj, ne volim obične balzame za usta. Podseća me pomalo na Labelo balzam, zbog toga što ima taj kao biserni sjaj, samo što je od Labela više roze boje. Neki poseban miris nema. Dobro neguje usta. Cena je oko 300 dinara. Ima još par vrsta da se kupi, ja mislim zeleni, žuti i ovaj rozi. Ja sam samo ovaj isprobala i kupila sam ga ponovo.


            2.       Aura sjaj za usta
Kupila sam ga sasvim slučajno, u dm-u, negde sam trebala ići, a nisam ponela sjaj, pa sam taj onako kupila samo zato što je bio jeftin. Međutim baš mi se svideo. Cena je i više nego jeftina, oko 170 dinara. Vratio me je u neko da kažem detinjstvo, zato što su svi imali taj sjaj, to je bio najpopularniji sjaj u školi. :D Ja sam kupila nijansu 54 glossy, on je roze  boje sa šljokicama, ali kada se namaže na usta ni ne primeti se boja, nego samo šljokice.  U svakom slučaju nije loš ako Vam baš neki sjajić zatreba, a zafali Vam para, što da ne. :)


          3.       LIPGLOSS by H&M pink
     Ovaj sjaj sam kupila u Španiji i još jedan koji je bele boje. Volim H&M kozmetiku, iako mislim da nisu            najkvalitetniji, ali ima uvek ponešto da se kupi, barem neki lak za nokte. Uglavnom drugarica mi je rekla      za ovaj sjaj za usta i kupila sam ga i savršen je. Miriše na neko voće, još uvek nisam pogodila koje, ali              mislim da je malina ili tako neko, u svakom slučaju lepo miriše. Ne treba velika količina da bi se sjajio,          nije previše lepljiv što je po meni bitno kod sjajeva, a i šljokice su diskretne. Cena je negde oko 3 evra,        ali ne znam da li ga još uvek proizvode.


            4.       LIPGLOSS by H&M OH LA LA
Ovaj sjaj se nalazi u tubici što ja baš i ne volim, ali privukla me je njegova boja. Jarko pink boje je sa sitnim sitnim šljokicama. Ne volim tubice iz razloga što uvek izađe više proizvoda nego što je potrebno i onda se sve izmacka i još imam kilu sjaja na ustima, što me jako nervira. Sjaj je onako, ništa specijalno, bolji mi je onaj predhodni od H&M-a. Cena je isto oko 3 evra.


            5.       Claire’s cosmetics GLITTER is a girls best friend
Šljokice, šljokice i samo šljokice...to je najbolji opis ovog sjaja! Kada sam ga kupovala oduševila sam se i pakovanju, koje je moram priznati pomalo detinjasto i princezasto, ali i naravno šljokicama. :D Miriše na jagodu. Mislila sam da će mi postati omiljeni sjaj, ali sam shvatila da su šljokice previše velike i primetne, tako da ga ne stavljam tako često. Cena je bila oko 5 evra. Sada je u Claire’s-u u Novom Sadu stiglo nešto od kozmetike, ali nisam proverila da li imaju i ovaj sjaj.



            6.       Miss sporty PERFECT COLOR LIPSTICK
Moj je nijanse 009 innocence. Boja je savršena, možda malo bolje da pigmentovan, ali dobar je. Ne stavljam ga često zbog mirisa, koji mi je jak, nije da je ružan miris, nego meni baš se i ne dopada, međutim mislim da bi se većini svideo. Kupila sam ga zbog boje koja me je oduševila. Mislim da bi trebali malo poraditi na pakovanju koje je poprilično nezanimljivo. Cena je manja od 300 dinara.


            7.       MAYBELLINE NEW YORK BABY LIPS
Napokon sam došla i do ovog balzama. Kupila sam ga u Lilly-u čim sam čula da su stigli i kod nas. Dvoumila sam se da li da kupim PINK PUNCH ili jedan koji je kao sedefaste boje pomalo nude, ali pošto imam previše takvih odlučila sam se za PINK PUNCH i nisam se pokajala. Mislila sam da su mnogo manje pigmentovani, s obzirom da su to samo balzami, ali su baš pigmentovani i ovaj što ja imam izgleda kao da sam ruž stavila. Boja je prelepa i miris i sve mi se sviđa. Moraću probati još neke. Cena u Lilly-ju je oko 250 dinara, a u dm-u je akcija i koštaju oko 200 dinara.


Ovo bi bilo sve što se tiče stvari sa slike.
Šta Vam se od svega najviše svidelo? Da li imate neke od ovih stvarčica i koji su Vaši utisci o njima?:)
xoxo Nađa



6 comments:

  1. Zajednička slika s rozenim stvarčicama mi je odlična :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha, zajednicki selfi sa svim rozenim stvarcicama. :D Drago mi je da ti se svidja. :)

    ReplyDelete
  3. D, pise se Vam kada persiras, a vam kada pricas u mnozini. Inace, odlican post. :) Mozemo da ocekujemo koleciju lakova za nokte ili sminke, ili tako neceg? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislila sam da pisem Vam zbog toga sto mi je nekako nepristojno da se obratim ljudima kao u mnozini, mozda i nije, ali sam ja tako nesto mislila. U svakom slucaju, hvala na sugestiji. :) Moze, moze..:) Potrudicu se da bude svasta nesto. Samo sto necu biti tu 10 dana, pa kada se vratim nadam se da cu sve nadoknaditi..:D

      Delete