Wednesday, July 27, 2016

Essence - Lights of orient

Zdravo svima,
Posle dosta vremena se vraćam pisanju, imala sam puno obaveza pa nisam nikako stizala da pišem postove.
Ovaj post je o jednoj od najlepših ograničenih kolekcija essence kozmetike. U pitanju je kolekcija "lights of orient". Bila je teška odluka šta kupiti od svih stvari koje su se našle u ovoj kolekciji, ali je na kraju izbor pao na highlighter, paletu sa senkama za oči i jedan lak za nokte.
1. Highlighter stick 01 GOLDEN GATE TO ORIENT
Predivan highlighter, koga treba imati u ovim letnjim danima. Lako se nanosi, pošto je u stiku, kremast je i lako se razmazuje. Ima srebrnkasti odsjaj koji se primeti na svetlosti.
2. Paleta 01 WE  ARABIAN NIGHTS
Prvo što sam primetila kod ove palete, i u sta sam se zaljubila, je pakovanje! Ono je urađeno tako što je zlatno kao ogledalo stavljeno, a preko njega izrezbarena crna plastika, što totalno odaje arapski stil. Druga stvar koja mi se svidela kod ove palete su boje, koje su zaista lepo usklađene i mogu se koristiti kako za dnevne, tako i za večernje varijante. Nalazi se 6 senki u paleti, prva je bež boje sa srebrnkastim šimerom, dosta me podseća na highlighter; zatim jedna svetlo roza senka isto sa šimerom; zatim braon senka sa šimerom; senka boje bronze; ljubičasto-roza senka isto sa šimerom i jedina mat senka je poslenja koja je braon boje. Pigmentacija je srednja, na poslednjoj slici sam stavila samo jedan sloj i mogu reći da je poslenja braon boja najmanje pigmentovana. Paleta sadrži ogledalo i četkicu. 


3. Nail polish 02 THE SULTAN'S DAUGHTER
Prelepi prljavo rozi lak za nokte. Pakovanje isto lepo, odstupa od standardnog essence pakovanja za lakove za nokte. Puna boja se dobija kada se nanesu dva sloja laka.

To bi bilo sve, nadam se da vam se svideo ovaj post! ;)
Da li ste vi nesto kupili iz ove divne kolekcije? Koji vam se proizvod najviše svideo?

xoxo Nađa

2 comments:

 1. Ja ovo trazim toliko ali nigdje ne mogu da nadjem :(tako mi se svidja ova paletica iako sam citala razne recenzije vezano za nju i nikome se haman ne svidja.

  Charming Coco

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nisam sigurna da li još negde imaju ovu kolekciju :( Paletica je slatka, ali nije baš najbolja pigmentacija, ali može se iskoristiti ako se stavi baza za senku

   Delete